Educatie scholen

Scholen die interesse hebben voor een educatief bezoek aan onze boerderij zijn van harte welkom en kunnen rechtstreeks met de boerderij contact opnemen. Stuur even een mailtje naar educatie@genneperhoeve.nl.

Onze boerderij biedt meerdere vormen van educatie aan. Wij vinden het belangrijk dat kinderen gedurende hun jeugd kennis maken met de boerderij en haar natuurlijke omgeving en alles wat daarbij komt kijken. 

De rondleidingen voor scholen worden verzorgd door boer Paul. We rekenen 50 euro per rondleiding.

We bieden ook doe-educatie aan zoals Kaasmaak-workshops, Natuurbeheer op het Landgoed of Oogsten en Koken. Voor meer info of de kosten van deze programma`s kunt u contact met ons opnemen. Het aanbod is divers en varieert per seizoen.

We vinden het heel belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen zien en ervaren waar hun voedsel vandaan komt. De verbinding met de natuur is van onschatbare waarde om verantwoord met de aarde om te gaan. Kinderen van nu zijn de volwassenen van straks. Het is een investering in de toekomst.

Veel bedrijven erkennen dit en zien het belang in van deze vorm van educatie. Daartoe willen we graag bedrijven uitgenodigen om een dagdeel boerderij- of natuureducatie financieel te ondersteunen. De Stichting Vrienden Levend Erfgoed Gennep helpt ons hierbij. 

De educatiefolder voor het bedrijfsleven vindt u hier. (opent in nieuw venster)

 

Header EducatieGuts uitsnede