zondag 18 augustus

gevarieerde volksmuziek
toegang gratis

13:00 uur: Kras & Co (info)

15:00 uur: Toemaat (info)

21 augustus - 7 september

Afslag Eindhoven
STALLERHOF
Theater
meer info

------------------------

Meer concerten van de
'Vrienden van Gennep' ?
Kijk hiernaast → in de agenda.
Nog geen vriend? Klik hier!

U bent dagelijks welkom op ons erf. Thee en koffie zijn er altijd. Tijdens openingstijden van de winkel of bij evenementen zijn er nog veel meer consumpties te krijgen.

Parkeren alleen aan de Antoon Coolenlaan naast het zwembad of  langs de rondweg bij het Prehistorisch Dorp. Beter nog: kom op de fiets of wandel naar de Genneper Hoeve.

Kijk ook op vriendenvangennep.nl
of op facebook 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zomaar midden in de stad Eindhoven op Landgoed Gennep ligt de Genneper Hoeve. Een stadsboerderij met prachtige roodbonte melkkoeien, een kaasmakerij, kippen, varkens en tuinbouw. U kunt vrij rondlopen op ons boerenerf en dagelijks meemaken hoe wij, in dit schitterende historische beekdallandschap, voedsel voor u produceren van een zeer hoge kwaliteit. Even op adem komen buiten de hectiek van de stad. Een mooie wandeling maken over ons landgoed en onderweg koeien zien oversteken als ze naar de melkstal gaan of weer naar de wei. Genieten van een prachtige natuurlijke omgeving. Zien hoe koeien worden gemolken. Zelf uw eieren rapen of varkens zien wroeten in de modder.    

Wilt u met uw klas op bezoek komen? Neem dan contact op via educatie@genneperhoeve.nl. Naast de vertrouwde rondleiding bieden we leerlingen nu ook activiteiten aan om een dagdeel zelf mee te kunnen werken. Om zo zelf te ervaren hoe het is om een boer, tuider of kaasmaker te zijn..... Zie verder onder educatie.

U kunt ons heel direct steunen met uw aankopen in onze boerderijwinkel. U kunt ook vriend worden van onze vriendenstichting die de kwaliteit en het behoud van het gebied nog meer onder de aandacht wil brengen en een belangrijke rol speelt bij de realisatie van de educatie. Voor informatie over onze vriendenstichting zie elders op deze website.

 

Genneper HoeveGuts uitsnede