Werken bij de Genneper Hoeve

vrijwilligers 

Voor diverse werkzaamheden zoeken wij vrijwilligers die structureel een bijdrage willen leveren aan deze bijzondere plek in de stad. Wij zoeken serieuze vrijwillgers die zelfstandig kunnen werken en niet bang zijn voor vaste afspraken. Interesse? Neem dan contact op met info@genneperhoeve.nl                                                                                        

  • koffiezetten en de lunch verzorgen voor alle mensen die hard werken op de boerderij! Voor het beheer van de kantine zoeken we nog iemand die mee wil doen!
  • Altijd al technische klusjes willen doen op een plek die ertoe doet? U bent welkom. Kleine reparaties, onderhoud etc; op een veelzijdig bedrijf als de Genneper Hoeve is altijd wel iets te doen.
  • Voor het erf zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om als gastheer of gastvrouw op te treden. Met meer dan 50.000 bezoekers is het fijn om op het erf een aanspreekpunt te hebben voor het geven van informatie en het houden van toezicht. Belangrijke dagen zijn vrijdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag, maar ook voor andere dagdelen kunt u zich aanmelden. Dit werk wordt altijd gecombineerd met het netjes bijhouden van het erf en de gebouwen.
  • Mensen met groene vingers die in de bijen-bloementuin of de kruidentuin willen werken of andere groene klussen op het erf willen doen zijn ook welkom.
  • Wil je een handje meehelepen bij de winkel op woensdagochtenden?
Genneper HoeveGuts uitnede